Строительная компания

Логотип IGN

Transfer Comfort: допомога в найскладніших ситуаціях

 

Життя надто непередбачуване. Особливо в наш час. Іноді горе чатує на нас далеко від дому. Розпач заважає шукати правильні відповіді, робити правильні вчинки. І в таких ситуаціях дуже важливо мати контакти тих, хто може допомогти. Чим саме може бути корисною компанія Transfer Comfort? Це український перевізник, що надає послуги міжнародного трансферу. У тому числі тут можна замовити перевезення тіла померлої людини з Європи в Україну або навпаки.

 

Для цієї послуги компанія підготувала окремий особливий мікроавтобус. Перевезення померлих можливо як із супроводом родичів, так і без.

Що потрібно для перевезення тіла померлого з Європи в Україну або навпаки?

 

Родичам або відповідальним особам потрібно по піклуватися про дві речі:

 

  • Для транспортування обов'язково знадобиться цинкова труна. Вона запаюється в присутності представників правоохоронних органів. Про це складається відповідний акт, який входить в перелік супроводжувальних документів.
  • Інший бік питання - юридичний. Кожна країна має певний перелік документів, що дозволять без зайвих питань перетнути кордон. Це нескладно. Зазвичай вони оформлюються досить швидко.

 

Більше інформації про правила перевезення тіла померлого з України або в Україну можна дізнатися на сайті перевізника. Також диспетчер компанії зорієнтуйте стосовно ціни та термінів. Сподіваємося, що подібні послуги вам ніколи не знадобляться. Але завжди краще мати повну ясність стосовно правил, вимог, можливих дій заздалегідь.