Строительная компания

Логотип IGN

Якісні отрути від колорадського жука — оптом в інтернет-магазині

Ефективні препарати для знищення колорадського жука мають попит впродовж всього сезону:

  • На початку висаджування картоплі та деяких інших культур протравлюють насіння та ґрунт. Це дозволяє запобігти знищенню молодих культур на самісінькому старті їхнього розвитку.
  • Коли завершується дія першої обробки, грядки потрібно обприскувати додатковими порціями отрути від колорадського жука, вже для захисту плодів.

Можна скільки завгодно ратувати за екологічне садівництво, але саме з цим шкідником народними засобами ви не впораєтеся. Він не має природних ворогів, чудово пристосувався до нашого клімату. В Україні вирощується безліч культурних видів рослин, що можуть бути харчами. Тож отрута від колорадського жука зовсім не затримається на ваших прилавках.

Обирайте сумлінного торгового партнера, щоб потік вже ваших покупців засобів від колорадського жука тільки збільшувався

 

Для вас ним готовий стати інтернет-магазин “АгроМаг”. В його асортименті ви знайдете багато типів отрути від колорадського жука для різного застосування:

  • Це все продукція найкращих виробників.
  • Вона має нормальні терміни використання, їх перевіряють на складах.
  • Можна вибрати різні види фасування — для великих за площею плантацій та невеличких городів.

Тобто ви зможете урізноманітнити асортимент своєї торгової точки під потреби кожного клієнта. Низькі ціни та додаткові знижки на великі обсяги закупівель — запорука вигідної співпраці. Доставка можлива всією Україною за допомогою пошти.